Venetiansk!

Nu har vi gått två veckor i skolan! Sommarlovet gick så snabbt och nu är det allvar igen. Idag är det venetiansk eller villa avslutning som det också kallas. Vi skall fira det med tunna och bastu! Plus att vi kanske får gäster också! Annars så skall vi inte göra så mycket annat halv ett på en lördag. Min kusin fyller 8 år idag så GRATTIS! syns kanske sen! Haaajdå!!

Hej!

Hejsan! Solen lyser och det är en vacker morgon! Jag skall blogga för er nu, vad har jag gjort? Jo vi var i simhallen igår och simmade jag simmade 500m. Idag skall jag på 4h träff och till stallet! Imorgon skall vi hjälpa till på en ponnydag min storasyster skall leda den så jag skall och hjälpa henne. Men nu på morgonen skall jag inte göra något alls förutom att äta frukost. Vi hörs!
//Almasvardag


Cha!

Hejsan! 
Detta blir bara ett kort inlägg för jag skall hämta upp en kompis och så skall vi åka på ett kalas! Grattis J! Men annars så gjorde vi inte
mycket igår. Vi badade tunna och bastu! I mårse åkte pappa och min syster till någon rallytävling och titta på. Men ja nu måste jag knyta skorna. Hejsvejs!

//AlmasvardagRSS 2.0