This day!

Hejsan!
Nu är jag på väg till gymnastik. Jag åker inte med min kompis idag utan bara med mamma. Min syster har en kompis hos oss så de kommer också med, inte till gymnastiken utan bara till stan. Idag kommer vara en tuff träning. Jag skall försöka lära mig rondat flicki och rondat flicki flicki, med hjälp förstås. Har även klarat bakvolt från satsbrädet till en madrass! Tycker själv att jag har mycket framgångar i gymnastiken just nu! Nu skall jag bara ladda inför träningen wish me good luck!

                  //Almasvardag

Taxi

Chena! 
Sitter i taxin hem en sådär regnig och mulen dag. Skoldagen var helt bra och lugn. Ikväll ska jag på gymnastik med min kompis! Pappa skall på jobb och då skall han hämta ett par barrhandskar till mig! Annars händer det int något peciellt hos mig just nu! Ciao!
Sunday funday!

Hej!
Idag är det söndag morgon solen skiner och det ser vackert ut. Idag skall jag åka till fitness på gymnastik och min kompis skall hänga med. Vi har två timmar träning och mamma sjutsar oss dit. Annars? Ja vad gör man? Sitter och kollar lite Teen beach 2 och chillar. Nu på morgonen skall jag inte göra så mycket. Igår var min syster och pappa på rally, jag skulle också dit men jag kunde inte för jag skulle på kalas på kvällen. Jag och mamma åkte till stan på morgonenoch skulle titta på en dator. Vi hittade inte någon dator men mat hittade vi. Vi mötte två av våra släktingar på vägen ut så vi pratade lite med dem. Vi kom hem och åt, sedan förde jag ett paket til mormor. Sedan var vi bara hemma och gjorde andra saker. Till klocka sex klädde jag ut mig till rockabillytjej och åkte på maskeradkalas. Det var kul, vi fotade bilder och åt godsaker. är jag kom hem var jag väldigt trött så ag satt och tittade lite tv tills jag gick och la mig. Nu sitter jag här! Hoppas ni har en bra dag!
 
//Almasvardag

Har testat en ny app!👍

 
RSS 2.0