City!

Hej!
Idag eller nu skall vi åka till stan och handla lite, pappa behövde skjortor och jag behöver ett par träningsbyxor för mina är för små. Jag är frisk nu från att ha haft feber, jag har varit i skolan idag men jag hostar typ hela tiden! Det är super irriterande. Imorgon är det lördag och vi har inget inprickat på schemat. Nu satte jag mig i bilen och det är iskallt här 
inne men hoppas att ni har en bra fortsättning på dagen!
Hejdå

Är det kallt där ni bor?

//Almasvardag

En ful bild på mig och Cesar!

Sjuk!

Hejsan!
Nu sitter jag i soffan på en onsdag eftermiddag och är sjuk. Jag har inte bloggat på grund av det, jag har haft feber och just nu har jag inget ljud. I måndags var jag i skolan, jag gissade att jag var sjuk men jag trodde ändå att jag bara frös annars. Min kompis fick feber i skolan och fick åka hem, min syster var hemma för hon var yr och min andra kompis var också hemma för hon hade feber!
 
Så jag klarade dagen men när jag kom hem frös jag jättemycket igen. Jag hade 38 graders feber! Jag låg i sängen resten av dagen. Klockan fem på morgonen samma natt hade jag värdens värsta huvudvärk jag typ skakade och grät. Ja ni vet väl nog hur det är att vara otroligt sjuk. Jag skall inte till skolan imorgon och det skall inte min kompis heller så jag skall chatta med henne som vi gjorde idag och igår!
 
Idag har jag dock mått myycket bättre! Jag har fixat mina naglar och bakat kola. Jag hoppas att jag mår bra imorgon så att jag kan åka till skolan på fredag men om inte så åker jag på måndag och är extra frisk😉!
 
Till dess så hoppas jag att ni mår bra! 
Hejdå!
 
Mår ni bra?
 
//Almasvardag
Min lunch idag!

Gammal bild!
 
 

Älskar dig helg!

Shena!
Nu är det kväll och det känns inte bra att lämna helgen efter sig, och komma tillbaka til vardagen. Jag måste kämpa mig igenom denna vecka och nästa, nästa och nästa...
 
Nu på kvällen har vi varit ut med ponnyerna och jag red en för en gångs skull lugn Cesar! Vi åkte upp till ett grillställe med hästarna som var väldigt otåliga när det inte fanns någon mat, eller några små granar "fanns" det. Leif (den mindre ponnyn) rymde nästan när vi tog bort utrustningen och skulle sätta på en grimma, han galopperade ner för backen men kom efter några sekunder tillbaka igen *puh*.
 
Imorgon har vi ganska lugn dag med ganska okej ämnen, inte jättebra men okej! Vi har:
 
Matte
Geografi
Bildkonst
LUNCH
Musik
Modersmål
Engelska
 
Ganska bra va?
 
I alla fall tack alla ni som läser ännu en gång, och förlåt om det inte kommer ett inlägg imorgon, det borde komma inlägg varje dag förutom tisdagar och torsdagar för då har jag träningar. Men van vet aldrig när jag har väskan full med läxor efter skolan eller om jag bloggar från mobilen på väg till eller hem från träningen få se!
Hörs antagligen imorgon före eller efter skolan, Hejdå!
 
Tränar ni någonting?
 
//Almasvardag
 
?????  
RSS 2.0