Chena!

Hej!
Nu tänkte jag blogga lite för jag har inte gjort det på länge och ville göra någonting. Igår så var jag först i skolan och då klockan tolv åkte vi ut och tittade på solförmörklsen. Jag och A på min klass+E på sexan och treorna hade morgonsamling. Det handlade om solfömörkelsen. Efter skolan så åkte jag till stallet och red. Gissa vem jag red WILMA! Hon var jättesnäll och uppförde sig jättebra. Vi har en ny ridplan så vi red inte hårdare än att vi galopperade på en långsida och travade den andra och lite bommar hade vi också. När jag kom hemm hade jag iskalla fötter och händer så jag hoppade in i duschen direkt. Mamma och pappa hade varit i stan en stund under tide vi var och red. Det var ju mars nu så jag fick äntligen min äfterlängtade säng (jag kan visa en bild). Jag sitter faktiskt år nu och skriver ett blogginlägg jag kan också förresten visa en bild på min gamla säng så att ni kan jämföra. Men nu skall jag äta lite frukost. HEJDÅ!
//Almasvardag
Min gamla 
Min nya!

Bloggar!

 Hej! 
Nu börjar det äntligen bli vår. Jag känner det på mig det smälter snö och droppar från taken! lägtar!! Men det var inte det ja skulle prata om. Jag tänkte tipsa om lite bloggar jag läser!
 
  1. Misslisibell.se 
  2. smttochgott.blogg.se
  3. snyggstil.blogg.se
  4. nellieberntsson.se
  5. thereselindgren.se
  6. Linnahlborg.se
  7. claraholmberg.forme.se
Det var några bloggar jag läser har säkert glömt någon men ja1 ha det bra Hejdå!
 

Äntligen!

Hejsan!
Nu skall jag första gången på 5 månader åka och rida! Yee!! Som ni kanske har hört om inte så har jag haft vinter paus med hästarna. Men idag skall jag äntligen dit. kan ekänna att jag saknat hästarna lite ibland när min syster red vefas. Det är två lekitioner idag och min syster rider på den första och jag på en andra . Vi skall rida på en ny plan och hoppas jag får rida Wilma eller Teija. Men annars så skall jag inte göra så mycket förutom at värma pizzor till min syster när hon kommer hem. Kan nog inte blogga mer idag men syns en annan gång Hejdå!
 
Rider ni? kommentera!
//Almasvardag
 
RSS 2.0