Finska prov!

Hej!
Idag har jagg haft en ganska långtråkig dag i skolan. Bland annat Finska prov. Dagen såg ut så här:
 
Modersmål
Historia
Engelska
LUNCH
Finska prov
Gymnastik
Gymnastik
Långdag idag men imoron blir det andra bullar. Det är fredag och då har vi bara fyra pass. På kvällen har jag gymnastik och kommer att träna flicki och och bakvolt. Annars har jag inte gjort så mycket speciellt denna vecka så jag skall avsluta här och åka till mormor. 
 
Vad har ni gjort denna vecka?
//Almasvardag
 

Amadores!

Hallå!
Jag har inte bloggat på ungefär en vecka eller lite mer. Vet ni varför? Jo jag och min familj har varit i Amadores som ligger på Kanarieöarna nära Spanien. Vi var där en hel vecka och bodde på ett hotell som var väldigt bra och fint. Vi åkte bort från hotellet nästan varje dag. Vi åt middag på resturang ner vid stranden eller i Puerto Rico, men vi var även ut på lite upptäcksfärder. Bland annat Puerto de Mogan, Maspalomas och Playa del Ingles. I Maspalomas vandrade vi på sanddynerna och längs med havet. Under denna resa hann vi höra jättemycket saker och simma varje dag!
Utsikten från hotellrummet kl. 8 på morgon!
          
               Har ni varit på en resa?
 
                  //AlmasvardagThe weekend!

Hej!
Vad skall jag blogga om egentligen? Har inte gjort så mycket i helgen. Jag var på gymnastik på fredag och söndag och bara latat mig på lördag. Skoldagen idag har varit ganska bra lite tråkig men bra. Vi hade matematik, bildkonst, modersmål gymnastik och slöjd. Imorgon skall vi ha lite lugnare dag utan gymnastik och massa annat. Schemat ser ut så här: 
Modersmål 
Bildkonst
Matematik
LUNCH
Fysik kemi
Finska 
Historia 

Alltså en helt ok dag! Nu skall jag sitta i bilen till gymnastik, har lite ont i foten så vi får se hur det går! 
//Almasvardag 

RSS 2.0