God jul!

Hej!
Idag är det julafton! Just nu sitter jag och tittar på jultomtens heta linje. Vi skall efter en stund cirka klockan 10-11 åka ut till stallet och jag skall rida en stund! Efter det skall jag åka til mormor och min syster och mamma och pappa skall till kyrkan och kommer till mormor efter det. Sen skall vi äta vid mormor och så skall vi titta på Kalle anka! Efter det skulle två av mina kusiner åka till deras mormor och morfar så vi skall stanna vid vår mormor och vänta på tomten och öppna julklappar! Jag har köpt julklappar till mamma, pappa och min syster. Nu skall jag önska er alla en riktigt god jul 

 

Ledig!

Hej!
Nu sitter jag i tamburen och väntar på pappa, jag är ledig från skolan idag så jag skall åka till min kusin för han är också ledig idag därför att vi har julfest på kvällen! Tiden har gått sååå fort! Julfestprogrammet årskurs 4-6 har är teater som är Mio, min Mio jättekul jag är mio! Och före det har 5-6 Lucia program med några sånger och sånt. Men nu skall vi åka! 
See you later alligator!
//Almasvardag


Dear saturday!

Hejsan!
Idag skall jag och min familj åka till tuuri på llite shopping! Eller kanske ibte så mycket shopping för mig men något i alla fall. Jag kan ju köpa något för mina födelsedagspengar kanske! Ni har inte hört vad som har hänt hos oss. Jo vi har fått två små shettisar som vi hyr under vintern till oss, de heter Cesar och Leif. Jag kommer att rida Cesar och det kommer mina "mindre" kusiner också att göra. Min kompis var och hälsade på dem i onsdags och då red jag en kort sväng runt på åkrarna runt vårt hus. Annat som har hänt är att min gymnastik har tagit slut eller rättare sagt vinterpaus. Nu måste jag mata hästarna så vi hörs!
RSS 2.0