Frissan!

Hej hej! 
Nu sitter jag med foliebitar i håret vid frisören! Jag skall försöka bli nöjd med mitt hår så jag skall göra ombre! Jag skall bara slinga mitt hår ljusare nertill och ha min naturliga hårfärg vid roten!

Idag skall jag inte göra så mycket annat vad jag vet men jag ville bara uppdatera mig!

Nu skall jag färgsätta dricka min varma choklad och bara vänta till tvättdags!

Puss på er! <3

Har ni färgat håret?

//Almasvardag 

Stolen är jättelåg, därför ser jag kort ut!

Friday night!

Shena!
Idag är det fredag igen och det käns jätteskönt! 

Jag och A har idag i skolan varit på besök till skolan vi skall på lägerskola med! Det var jättekul! Vi hade gymnastik med dem, vi var ute och sprang bara en kilometer men det räckte bra för jag har skadat mitt knä så ja...  Vi var efteråt och lekte från träd till träd och sist röda vita rosen! Vi skall åka en gång till om två veckor! 

Idag har vi varit i stan och jag hittade ett par Nike Pegasus 32 om de heter så jag tror det i färgerna svart och vit! De var iallafall jättefina och storlek 35 om ni ville veta! 

Ikväll skall vi eller iallafall jag titta på let's dance! Mina favoriter därifrån är nog Bianca och Nassim ni vet vem de är om ni har tittat! 

Nu skall jag vila mitt knä och bara njuta av att det är fredag!

Vi hörs byee!!

Har ni varit eller fått besök av en annan skola?

//Almasvardag

Jag var tvungen att ta en selfie MIT i plugget!

Längtar till det och det och....

Halloj!
Nu väntar jag på skolbussen och fryser! Jag vill bara ha den ljuvliga sommaren här nu! Jag skrev ju i titeln att jag längtar och längtar till en massa saker. Jag längtar till fredag för då skall jag och A som också går på sexan till en skola och hälsa på eftersom att vi skall åka på lägerskola med dem och där har no det andra jag längtar till lägerskolan, kommer säkert blogga och ni kommer säkert dmse av mina vänner därifrån! Jag längtar även till biltävlingarna vid kemora! Ni kanske inte vet men min pappa kör och min syster skall köra första året i år! Jag älskar ljudet av bilar som gasar så det bara darrar i hela marken, ljudet av en kompressor som går helt ensam längre bort åååååhhhh vill dit!! 

Oj oj! Nu kommer busen måste hoppa på! Byee!

Åker ni buss till skolan?

//AlmasvardagSnälla fredag kom nu igen!!
RSS 2.0