SOMMARLOV!!

Hej!
Nu har vi äntligen fått sommarlov. Jag sitter hos min farmor har ganska tråkigt och vet inte vad jag skall ta mig till så jag bloggar lite. Men iallafall vet inte va jag annars ska skriva så Hejdå!

Hejsansvejsan!

Hallå på er!
Nu sitter jag i sängen och lyssnar på haschak sisters uptown funk. Idag har varit en händelserik dag vi åkte till Jakobstad med skolan och där åkte vi till Fitnessclub, Vestmansmors stuga och till ABC för att köpa glass.
Det regnade hela dagen så vi fick äta vid fitness och sedan springa ut till bussen. Vi åkte sedan till vestmansmors stuga där hade vi en guide som visade oss runt i den stugan, den var väldigt liten! Efter det åkte vi till ABC, där köpte vi glass. Jag åt magnum pink:) Mmmm!! Så gott med glass just då. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket utan städade och bara plogade igenom Jag är nellie avsnitten gillar verkligen Nellie Berntsson.
Ha det bra nu skall jag slappa och snart bada bastu med familjen!
 
 
 

---->Fredag!

Hallo!
Idag är det torsdag och jag håller på att städa mitt rum. Det har varit en ganska lugn dag p.g.a att en musiklärare kom till skolan så vi sjöng nästan hela dagen. Efter att vi hade sjungit klart hann vi ännu med tre lektioner och de blev FysikKemi och Slöjd x2. I förrgår var jag på Fors-gers cupen och hopptävlade med Wilma! Ingen rosett denna gång en men riktigt nöjd över våt runda kommer kanske bilder senare vem vet? Annars har jag haft en lugn dag och det fortsätter imorgon när vi får sluta halv ett redan #fantasktiskt. Idag har det varit som i stort sätt en sommardag mitt rum är så varmt så jag måste vädra hela tiden. #jagälskarsommaren. 
 
Har ni haft en toppendag med sol och värme?
 
//Almasvardag
 
RSS 2.0