31 Juli

Hallå!
Vart åker tiden och Sommarlovet! Nej! Var är sommarvärmen, vi har ju simmat ute 1 gång och typ tre gånger i simahallen. Det är 31 Juli och vi börjar skolan den 17 Augusti, det är inte många dagar kvar nu! Mina föräldrar börjar tidigare så jag och min syster skall vara hemma och typ hälpa till på någon ponnydag någondag. Annars så skall vi nog bara njuta av de sista dagarna av sommarlovet! Jag har  köpte en kalender och ett häfte med ugglor på som matchar i rosa. Annars så skall jag ha min gamla väska oh mycket annat. Det kommer iallafall bli kul att börja och att träffa alla kompisar!
När börjar ni skolan?
 
//Almasvardag!
 
 
   

Thursday!💦

Hej! 
Idag har inte gjort någonting alls! Dagen började när jag vaknade kvart över 9 då bara satt jag och tittade tv och sånt. Jag har bäddat min säng👏 och plockat upp skräp från golvet alltså städat lite jag skall åka till ett ställe med mamma och mina syster antagligen för att plocka någon växt till min systers skolarbete, Jo! vi har sommarlov men det var någonting som de skulle samla under sommarlovet. Nu sitter jag och tittar ut på det "vackra" vädret, för nepp det regnar igen... Mamma lagar lingonsaft och min syster tittar på mobilen! Nu vill jag ha sol, sommar och värme!☀️ vi hörs hejsvejs!
//Almasvardag

Hejsan!

 Hej! 
Idag är det soligt! Min syster skall precis åka till stallet och sköta om lite hästar. Vi skall kanske åka till simhallen idag och jag ska se om jag får med en kompis eller åker med familjen! Men annars så var vi på jokkis igår och tittade ingen som vi kände körde men ändå! Nu skall jag äta, vi syns!  
                          //Almasvardag
   

RSS 2.0